BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

PEDRO FLEITAS


-




Pedro Fleitas- Islas Canarias, España-

http://pedrofleitasgonzalez.blogspot.com/
http://www.pedrofleitas.com/
http://www.bujinkanpedrofleitas.com/
http://www.blog.pedrofleitas.com/
http://pedrofleitasseminarios.blogspot.es/
Han bor i staden där dess Telde Dojo och undervisar regelbundet. Genom sina år av utbildning i mer än 30 resor till Japan och efter Soke Masaaki Hatsumi runt om i världen i seminarierna dikterade sin lärare ger oss lärdomar han fått från Soke.
Bland hans enastående citat och utmärkelser du får på varje resa runt om i världen, är det anmärkningsvärt att fått Medal of Honor i Bujinkan den 2 december 1991 i staden Tokyo (Japan). För närvarande reser runt om i världen sändningar enligt personlig tolkning, läror Soke Masaaki Hatsumi.
Taikai organiseras runt om i världen, i Madrid i november förra året 09/10/11 2007.
Han har skrivit flera böcker om kampsport och har regisserat flera filmer om Bujinkan kampsport.
Idag är en av de elever som har den högsta graden av Bujinkan Dojo kampsporter, som student av Soke Masaaki Hastumi.
Shihan Pedro Fleitas arbetar i den prestigefyllda Välkommen ombord Sonsoles Artigas leds av en vit drake avsnitt. Detta avsnitt är tillägnad Bujinkan kampsport, välfärd, hälsa, buddhismen, och så vidare.

Pedro Fleitas är en ödmjuk person i hans natur, men en stor människa full av erfarenhet som han delar med sitt hjärta. Peter är en privilegierad person och tur som har hittat en stormästare som Hatsumi Sensei och hans familj (Okus), och genom detta har stor krigiska bröder och vänner utanför landets gränser.


Hans namn är Unryu Budo, som betyder "draken i molnen." Warrior namn än hans lärare Masaaki Hatsumi ut.

Enligt Pedro Fleitas, "det viktigaste i Budo är begreppet ömsesidig respekt otroligt blandat med tålamod och uthållighet.


När du inte i dojon kombinerar sitt arbete som terapeut med seminarier som ger akupunktur, osteopati, kiropraktik, Amatsu Tatara, naturmedicin, homeopati, bland andra discipliner.
kan lära mer av Shihan Pedro Fleitas besöka deras webbplatser.

0 comentarios: