BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

PEDRO FLEITAS


-




Pedro Fleitas- Islas Canarias, España-

http://pedrofleitasgonzalez.blogspot.com/
http://www.pedrofleitas.com/
http://www.bujinkanpedrofleitas.com/
http://www.blog.pedrofleitas.com/
http://pedrofleitasseminarios.blogspot.es/

Ζει στην πόλη όπου Telde Dojo και διδάσκει τακτικά. Μέσα από τα χρόνια της εκπαίδευσης σε περισσότερες από 30 ταξίδια στην Ιαπωνία και μετά την Soke Masaaki Hatsumi σε όλο τον κόσμο σε σεμινάρια υπαγόρευσε τον δάσκαλό του, μας δίνει τα διδάγματα που έλαβε από τον Soke.
Μεταξύ των εκκρεμών αναφορών του και τιμά που λαμβάνετε σε κάθε ταξίδι σε όλο τον κόσμο, αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε το μετάλλιο τιμής του Bujinkan στις 2 Δεκεμβρίου του 1991 στην πόλη του Τόκιο (Ιαπωνία). Σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο εκπομπές, σύμφωνα με την προσωπική ερμηνεία, τη διδασκαλία του Soke Masaaki Hatsumi.
Taikais οργανώνεται γύρω από τον κόσμο, στη Μαδρίτη τον περασμένο Νοέμβριο 09/10/11 2007.
Έχει γράψει αρκετά βιβλία για πολεμικές τέχνες και έχει σκηνοθετήσει πολλά βίντεο σχετικά με το Bujinkan πολεμικές τέχνες.
Σήμερα είναι ένας από τους σπουδαστές που έχουν το υψηλότερο επίπεδο των τεχνών Bujinkan Dojo πολεμικές, ως μαθητής του Soke Masaaki Hastumi.
Shihan Pedro Fleitas εργάζεται στην αριστοκρατική Welcome Aboard Sonsoles Artigas καθοδηγείται από έναν λευκό τμήμα Dragon. Αυτή η ενότητα είναι αφιερωμένη στο Bujinkan πολεμικές τέχνες, την ευημερία, την υγεία, ο Βουδισμός, και ούτω καθεξής.

Pedro Fleitas είναι ένας ταπεινός άνθρωπος στη φύση του, αλλά ένας εξαίρετος άνθρωπος γεμάτος εμπειρίες που μοιράζεται με την καρδιά του. Ο Peter είναι ένα προνομιούχο άτομο και την τύχη να έχουν βρει μια Μεγάλου Μαγίστρου ως Hatsumi Sensei και την οικογένειά του (Okus), και μέσα από αυτό το γεγονός έχει μεγάλη πολεμική τους αδελφούς και τους φίλους πέρα ​​από τα σύνορα.


Το όνομά του είναι Unryu Budo, που σημαίνει "ο δράκος στα σύννεφα." Πολεμιστής όνομα από τον δάσκαλό του Masaaki Hatsumi απονεμηθεί.

Σύμφωνα με τον Pedro Fleitas, "το πιο σημαντικό στο budo είναι η έννοια του αμοιβαίου σεβασμού απίστευτα αναμιγνύεται με υπομονή και επιμονή.


Όταν δεν το dojo συνδυάζει τη δουλειά του ως θεραπευτής με τα σεμινάρια που παρέχει το βελονισμό, οστεοπαθητική, χειροπρακτική, Amatsu Tatara, naturopathy, ομοιοπαθητική, μεταξύ άλλων επιστημονικών κλάδων.
μπορούν να μάθουν περισσότερα από Shihan Pedro Fleitas επισκέπτονται ιστοσελίδες τους.

0 comentarios: