BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

kyusho-kiai


Kiai Kyusho και
Ζωτικά σημεία και Πνευματική
Kyusho έχει διαφορετικές ονομασίες ανάλογα με τη σχολή και τα σημεία, αν και διαφέρουν. Αυτά διαβιβάστηκαν στα κρυφά, αλλά τώρα υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Τέλος πάντων, κάτι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν χτυπά ένα ζωτικό σημείο είναι ότι θα υπάρχουν ατομικές διαφορές στην αποτίμηση της αποτελεσματικότητάς τους, και επίσης ότι υπάρχουν δύο τύποι Kyusho: εκείνων ρίχνει στην ανάνηψη και εκείνοι που διαχειρίζονται ή την πρόληψη κίνηση του αντιπάλου.



Επεξηγηματικά διαγράμματα που δίνονται εδώ είναι κατ 'ουσίαν εσωτερικό (Chugokui). Με βάση αυτό, υπάρχουν και επιτυχίες, όπως το σπαθί στο χέρι, γροθιά, δάχτυλο, ανοιχτό χέρι, πόδι, τον αγκώνα, με αποτέλεσμα να τον αντίπαλο σε μια κατάσταση αναστολής animation ή να μειώσει την ελεύθερη κυκλοφορία σώμα. Αυτά τα πράγματα που περιγράφονται, για παράδειγμα, "Muso-Ryu" σε εγκεφαλικά επεισόδια κλειδί ενότητα.


Σε Koppojutsu, αυτή θεωρείται για τη μετάδοση της ουσίας της, όταν τα ζωτικά σημεία του Κοπ, εξηγούνται τα ονόματα των περιοχών του σώματος και τα αποτελέσματά της.
Αυτό περιλαμβάνει διάφορα πράγματα, όπως η ήττα των 49 σημείων και ποια από αυτά να χτυπηθεί θα χαθεί αν δεν ισχύει ανάνηψης. Mortal σημεία πόνου, επισημαίνει ότι όταν χτυπάτε χρόνια αργότερα θα οδηγήσει σε επιπλοκές και ασθένειες. Σημεία για την κατάσβεση προσωρινά ζωτικότητα. Σημεία για 3 ή 7 ημέρες ανέστειλε την κίνηση, αλλά και οι ανασταλεί προσωρινά σε κίνηση και τα σημεία του πόνου.


Αυτοί οι τύποι των μεθόδων που ονομάζεται "kyu δεν βλάκας» (άρθρο του-5 πόρτες). Καθώς προχωρούμε στις μεθόδους ξυλοδαρμό στο kyusho, το ένα θα είναι σε θέση να φτάσει την ουσία της τέχνης γνωστή ως "Tate", που χτυπά τον εχθρό μέσα από τη δύναμη και την ψυχο-πνευματικό-Kanashibari Fudo (ακίνητη συνημμένο).


Με τη διαδρομή του ένα απαλό και ρομαντική γυναίκα, ένα ισχυρό πολεμιστή μπορούν εύκολα να συλληφθούν. Δεν πρέπει να πιστεύουν ότι το μυστικό για την υλοποίηση αυτής της ζωτικής σημασίας σημεία μόνο για να χτυπήσει την πληγή σημεία. Αυτό και μόνο θα κερδίσει σίγουρα την απίστευτη ικανότητα στις τέχνες στηρίζεται στις ιστορίες των γερόντων μας.


Για παράδειγμα, ένα πέρασμα στα γραπτά του Miyamoto Musashi, όπου έχει μόλις μια μύγα που αλιεύονται ανάμεσα σε δύο μπαστούνια και στη συνέχεια αφήστε τα μάτια του ένα μπροστινό φορτωτή φορείο, το οποίο έφυγε από το φόβο.


Αυτό είναι εφικτό: Όταν Takamatsu Sensei ήταν που ζουν στα βουνά, κάτω από ένα πουλί με Kiai του.


Σε Kiai (φωνάζουν πνεύμα) υπάρχουν 3 μέθοδοι. Η μία είναι η «Kiai" έξω φρενών (ως ένα είδος «εδώ έρχομαι!"), Που διαταράσσει την ψυχο-πνευματική δύναμη του αντιπάλου. Σε αντίθεση με αυτό Kiai νικηφόρα, μια άλλη θα σταθεί στο "teppeki NO KAMAE" (θέση ισχύος) ένα Kiai θα έλεγε "έρθει οποιαδήποτε στιγμή," το οποίο απαιτεί ο αντίπαλος ένα "επιπλέον προσπάθεια». One χρησιμοποιεί το Kiai γνωρίζοντας τι ο αντίπαλός σας κάνει.


Μια μέρα, στην πράξη, όταν ένας μαθητής (ένα περισσότερο από πέμπτη dan) προηγμένη απέναντί ​​μου, θα χρησιμοποιηθεί από κοινού από το πραξικόπημα και την πνευματική κραυγή. Όταν έκανα την Kiai, ρίχτηκε προς τα πίσω διασπορά γύρω από το δωμάτιο.


Υπάρχει επίσης μια Kiai που παράγει μια αδύναμη και ανοιχτό στον αντίπαλο. Kiai είναι ζωτικής σημασίας. Κάποιος πρέπει να εκπαιδεύσετε το kiaijutsu μαζί με μια δυνατή κραυγή. Φωνητική τεχνική, "Muko-Issei" (κραυγή της άγριος τίγρης), αυτό είναι ένα Kiai για την προστασία της δικαιοσύνης.
Soke Masaaki Hatsumi, Togakure Ryu Ninpo Taijutsu, 1983

0 comentarios: