BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

TESSEN


tessen , tokko, te no uchi

Tessen The Samurai är Iron Fan
Tessen Samurai n Iron Fan


Daisho Lisäksi japanilainen samurai usein ollut muiden erikoistuneiden aseita. Näitä käytettiin, kun hän oli aseeton eikä halunnut tappaa tai vakavasti vahingoittaa vastustajaa.

Eri ryuha taistelulajit (koulut) aikana Tokugawa kauden opetetaan usein erilaisia ​​käsiaseita suunniteltu erityisesti puolustuksen, ja myös voi olla piilotettu vaatteet kaikkien días.Tanto Samurai ja talonpoikien piti taitto tuuletin, käsi tai päinvastoin tärkeä lisävaruste. Se on perinteisesti kuluneet käsi tai jalkineita Obi, ja oli tärkeä rooli Japanin etiketti, varsinkin muodollisiin tilaisuuksiin, joissa harvoin ei kuulunut omaisuutensa samurai.Quizás koska sitä pidettiin yhteinen tekijä oli helposti käyttää toisen aseen kanssa vain pienin muutoksin.


Ase, nimeltä Tess (kirjaimellisesti "rauta fani") rakennettiin taitettava tuuletin metallitangoilla tai ei-taitto pylväs puusta tai raudasta taitettava tuuletin. Edo kauden tessen pidettiin henkilökohtainen puolustus ase extraordinarias.En tavallisissa tilanteissa monta kertaa, samurai ei ollut pääsyä miekka. Esimerkiksi kun vierailet jonkun kotiin (varsinkin yllä), soturi oli pakko lähteä yksi tai kaksi miekkaa ovella. Väkivallan ehkäisemiseksi, ilmeisin aseita, kuten miekkoja, tikareita ja keihäät olivat ehdottomasti kielletty pientä rajojen Yoshiwara ilo alueella Edo. Tessen kuitenkin hyväksyttiin kaikissa tilanteissa, jolloin samurai aseinaan vähintään yhden tehokkaan aseen puolustusta.


Tessen, kun he olivat taitettu, tunnettiin myös nimellä menhari-gata. Nämä olivat valmistettu metallista ja päällystetty silkkiä tai washi, erittäin vahva rooli. Tämä rooli oli usein lakattu, vahvistettu arkki hopea tai kulta tai öljyllä käsitelty, jotta se olisi koristeellinen ja säänkestäviä climáticas.En joissakin tapauksissa vain puikot olivat metallia ulkopuolella, mutta sisällä oli tehty bambusta. Nämä olivat kevyempi ja helpompi kantaa, vaan ne voitaisiin käyttää vain puolustuksen suljettavaksi. Taitto tessen ei vain käytetä puolustava ase, vaan myös käden tuuletin olla necesario.Sin Mutta taittuva tessen oli kallis tehdä ja vaikea ylläpitää. Monta kertaa, he olivat kiinteän rauta muodossa suljettu tessen. Tämä kaveri oli nimeltään tenarashi-Gata ja olivat varsin raskaita. Jotkut tehtiin suorat sivut ja vain muistaa fani, kun taas toiset olivat vakuuttavia jäljennöksiä.


Folding tuulettimen yhteinen, Tess oli kahdeksasta kymmeneen metallitangoilla tai bambusta. Tessen kiinteä takorauta tai veistetty puusta, joka näytti suljettu tuuletin, oli kestävämpi ja halvempi. Ehkä näistä syistä tessen kiintoaineen olivat suosituimpia samurais.Hay voittanut useita kaksintaisteluissa muistaa käyttää miekkaa vastaan ​​tessen ja jopa kuolemantapauksia aiheuttivat leikkauksia kanssa Tess. Katsottiin sopimatonta Bushi käyttää miekkaansa vastaan ​​vastustaja vähemmän listalla. Lisäksi Tessa jutsu pidettiin jotain kehittyneempiä, etenkin korkea-arvoinen samurai.

Tessen Tyylit

Koska käsi fanit, japani tessen tehtiin kolmella eri tavalla.

Yleensä mittaaminen Shaku pitkä (puoli tuumaa pidempi jalka). Kolme vakiolomakkeita olivat:
- Sensu-Gata - taitto fanijoukko.
- Maiohgi-Gata - tyyli on käytössä perinteinen japanilainen tanssi.
- Guns-Gata - tyyliä käytetään ohjaamaan joukkoja taistelun aikana.

Monet pitivät tenarashi samurai-gata paljon tehokkaammin torjua kuin taitto tyyliin. Tessen Tämä tyyli tuli suosittu samurai poliiseja ja heidän avustajansa. Hänen pidätettiin ja hellyttävä tekniikat olivat usein yhdistelmä vankka tessen Tessar jutte.Los oli veistetty puusta, kuten tammi tai Sunuker. Soita Motsu-Shaku, erilaisia ​​puu oli helppoa eikä kalliita tuottaa. Samurai käyttää tällaista fani paitsi puolustusta myös käytännössä.

Tessen koristelu

Sekä taitto ja vankka liitettiin runoja, alueet, eläinten kuvia ja kanji merkkiä. Joskus silkki johto käytettiin kahva. Luonnollisesti monet tessen olivat selvin päin ja oli enemmän käytännölliseen tyyliin.

Tessen Practice

Vaikka tessen jutsu pidettiin osa taiteen tavanomaisten aseiden, oli alunperin suunnattu puolustusta. Tessen tekniikat perustuivat yleisesti reaktioita puolustuksen sijaan aggressiivisia hyökkäyksiä. Useimmat tekniikat oli tarkoitus lopettaa ja valvonta vastustaja eikä aiheuttaa pysyviä vammoja tai kuoleman.

0 comentarios: