BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

PEDRO FLEITAS


-




Pedro Fleitas- Islas Canarias, España-

http://pedrofleitasgonzalez.blogspot.com/
http://www.pedrofleitas.com/
http://www.bujinkanpedrofleitas.com/
http://www.blog.pedrofleitas.com/
http://pedrofleitasseminarios.blogspot.es/

Hän asuu kaupungissa, jossa sen Telde Dojo ja opettaa säännöllisesti. Läpi hänen vuotta koulutusta yli 30 matkaa Japaniin ja seuraava Soke Masaaki Hatsumi ympäri maailmaa seminaareissa saneli hänen opettaja antaa meille opetuksia hän sai Soke.
Yksi hänen erinomainen lainaukset ja kunnianosoitukset saat joka matkaa ympäri maailmaa, on huomionarvoista, että sai Medal of Honor on Bujinkan 2. joulukuuta 1991 kaupungin Tokio (Japani). Tällä hetkellä matkustaa ympäri maailmaa lähetystoiminnan mukaan henkilökohtainen tulkinta, opetukset Soke Masaaki Hatsumi.
Taikaille järjestetään ympäri maailmaa, Madridissa viime marraskuussa 9.10.11 2007.
Hän on kirjoittanut useita kirjoja kamppailulajeja ja on ohjannut useita videoita Bujinkan taistelulajeja.
Tänään on yksi opiskelijoista, joilla on mahdollisimman suurta Bujinkan Dojo taistelulajit, opiskelijana Soke Masaaki Hastumi.
Shihan Pedro Fleitaksen työskentelee arvostetun Tervetuloa mukaan Sonsoles Artigas johtama White Dragon jakso. Tämä osio on omistettu Bujinkan Kamppailulajeissa, hyvinvointi, terveys, buddhalaisuus, ja niin edelleen.

Pedro Fleitaksen on nöyrä henkilö hänen luonteensa, mutta suuri ihminen täynnä kokemus jonka hän jakaa sydämellään. Peter on etuoikeutettu henkilö ja onneksi löytänyt suurmestari kuin Hatsumi sensei ja hänen perheensä (Okus), ja tätä kautta itse asiassa suuri taistelulajien veljiä ja ystäviä rajojen ulkopuolella.


Hänen nimensä on Unryu Budo, joka tarkoittaa "Dragon pilvissä." Warrior nimi kuin hänen opettajansa Masaaki Hatsumi myönnetty.

Mukaan Pedro Fleitaksen, "tärkein Budo on käsite keskinäisen kunnioituksen uskomattoman sekoittaa kärsivällisyyttä ja sitkeyttä.


Kun sitä ei salille yhdistää työnsä terapeutin kanssa seminaareja tarjoamalla akupunktio, osteopatia, kiropraktiikka, Amatsu Tatara, Naturopatian, homeopatia, joukossa muiden tieteenalojen.
voi oppia Shihan Pedro Fleitaksen vierailevat verkkosivustoja.

0 comentarios: