BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

kyusho-kiai


Kiai Kyusho ja
Vital pistettä ja Spiritual
Kyusho on eri nimillä riippuen koulusta ja pisteitä, jos ne ovat erilaisia. Nämä toimitettiin salassa, mutta nyt välillä on suuria eroja. Anyway, jotain on otettava huomioon, kun se osuu olennainen seikka on, että siellä on yksilöllisiä eroja siinä, miten tehokkaita ne ovat, ja myös että on olemassa kahdenlaisia ​​Kyusho: ne heittää elvytys ja niille, jotka hallinnoivat tai estää vastustajan liikkeen.



Selittävät kaaviot annetaan tässä on pohjimmiltaan sisustus (Chugokui). Tämän perusteella on olemassa osumia, kuten käsi-miekka, nyrkki, sormi, avoin käsi, jalka, kyynärpää, joka johtaa vastustajan tilan valekuolema tai vähentämään vapaan liikkuvuuden elin. Nämä asiat on kuvattu esimerkiksi "Muso Ryu" osassa näppäintä painamalla.


Vuonna Koppojutsu tämä näkyy välittämisessä sen ydin, jossa elintärkeä kohtia Kopp, nimet alueilla kehon ja sen vaikutuksia selvitetään.
Tähän liittyy useita asioita, kuten pelaajan 49 pistettä ja mitkä niistä ovat iski olisi hukkuisi jos ei sovelleta elvytys. Mortal kipu kohdat, että kun osut vuotta myöhemmin johtaisi komplikaatioita ja sairauksia. Points tilapäisesti sammuttaa elinvoimaa. Pisteitä 3 tai 7 päivää keskeyttänyt liike, vaan myös väliaikaisesti liikkeessä ja kipupisteitä.


Tämäntyyppiset menetelmät ovat nimeltään "kyu no tollo" (Rule of 5-ovinen). Kuten edistystä menetelmiä pelaajan vuonna Kyusho, yksi voi tavoittaa taiteen olemuksesta tunnetaan nimellä "Tate", joka lyö vihollisen voiman kautta ja psyko-hengellinen-Kanashibari Fudo (kiinteää liite).


Kanssa lyönnillä lempeä ja romanttinen nainen, voimakas soturi helposti talteen. Ei pidä ajatella, että salaisuus toteuttaa näitä elintärkeitä pisteitä vain lyödä kipeä spots. Tämä tulee varmasti voittaa uskomaton taito taiteen maadoitettu tarinat vanhimmat.


Esimerkiksi kappaleesta kirjoituksissa Miyamoto Musashi, jossa se on jälleen lentää välissä kaksi keppiä ja anna silmissä etukuormaimen palanquin, jonka hän pakeni pelossa.


Tämä on mahdollista: Kun Takamatsu Sensei asui vuorilla, alas lintu hänen Kiai.


Vuonna Kiai (henki huutaa) on 3 menetelmiä. Yksi on "kiai" Furious (eräänlaisena "täältä tullaan!"), Joka häiritsee psyko-henkinen vahvuus vastustajan. Vastakohtana tälle kiai voittajana, toinen olisi seistä "teppeki no kamae" (vahvoilla) kiai sanoisi "come milloin", joka vaatii vastustaja "ylimääräistä vaivaa". Yksi käyttää kiai tietäen mitä vastustaja tekee.


Eräänä päivänä käytännössä, kun opiskelija (yksi yli viides dan) lähestyivät minua, käytin yhdessä vallankaappauksen ja hengellinen itkeä. Kun tein kiai, se heitettiin taaksepäin sironnan ympäri huonetta.


On myös kiai joka tuottaa heikko ja avoin vastustaja. Kiai on elintärkeää. Yksi pitäisi kouluttaa kiaijutsu yhdessä ääneen huutaa. Vocal tekniikka, "Muko-Issei" (huuto kovaa tiikeri), tämä on kiai suojella oikeutta.
Soke Masaaki Hatsumi, Togakure Ryu Ninpo Taijutsu, 1983

0 comentarios: