BUJINKANKYU


-

warrior eyes

http://www.bujinkankyu.blogspot.com/ ES UNA PAGINA WEB NO OFICIAL REALIZADA CON LA INTENCION DE AYUDAR A COMPRENDER MEJOR EL MUNDO DEL BUDOTAIJUTSU
contacto: bujinkankyu@hotmail.com

KAMAE







Julkaisema artikkeli:
Elias Canal, Shihan Bujinkan Budo



KAMA Sanshin asema, asenne ja tunne


Japanin kanji voidaan kääntää monella tavalla, yleisin on "työasento tai asennossa" tai "hyvä ryhti tai asemaa." Toinen lukeminen olisi "asenne" tai "hyvä asenne". Kun puhumme ryhti tai aseman me yleensä tarkoitamme mitä yleisesti kutsutaan vartijat. Ichimonji hich ei kamae tai ei kamae ovat noviisi lääkärin torjua vain staattisia asentoja joka alkaa tietystä tekniikasta. Ne ovat myös kannanottoja, jotka rutiininomaisesti ajaa yhä uudestaan ​​ja uudestaan ​​muodossa Kata (kamae ei Kata) tunnilla. Mikään ei ole kauempana todellisuudesta kamae ensin ratkaiseva kiintopisteitä taitoa tai torjumiseksi.


KAMAE, suhde SHiN GI TAI

Kama voidaan tulkita hyvä sijainti tai hyvä asenne. Tämä johtuu siitä kamae sisältyy kolme tasoa ymmärtämään tai työn kamae Sanshin. Toisaalta meillä on fyysinen kamae, muut mielenterveyden kamae ja vihdoin olemme hengellisiä tai sydämen kamae. Soke joskus viitataan Tai Kokoro kamae ja kamae. Muista Shin Gi Tai käsite ja me ymmärrämme, että tietenkin myös soveltaa kamae.

KAMAE Tai, elimen tai KAMAE FISICOComencemos kamae kuin fyysinen. Kun alamme Tässä tutkimuksessa ennen kaikkea ymmärtää, että se täyttää myös perusperiaate: Sanshin. On olemassa kolme keskeistä näkökohtaa jokaisen hyvän kamae kehon: jalat, lantio ja hartiat. ENSIMMÄINEN JALAT jalat ovat kriittisiä niiden jälkeen syntyneet liike (kuten Soke aina sanoo, sydän BUDOKA ovat jalat ilman niitä on kuollut). Oikea käyttö niitä antaa meille mahdollisuuden liikkua paitsi itse vaan mahdollisuudesta soveltaa käsitteitä sabaki ja etäisyys ovat välttämättömiä asianmukaisen ja tehokkaan itsepuolustukseen. Meidän täytyy seurata joitakin keskeisiä kohtia noin jalat. Jokaisella on oma Ryuha kamae ja siksi oma tapa johtaa, mutta ne kaikki täyttävät joitakin perusvaatimuksia.
One Point
Polvi ei saa olla yli varpaat. Tämä tarkoittaa, että jos me vedämme, jo ottanut kamae, linja polven maahan loppua ei voi ylittää varvas. Näin aiheuttaisi tosissaan luonnotonta stressiä polven ja pakottaa imnecesariamente nivelsiteiden ja jänteiden alueella.
Nolla pilkku kaksi
Kaikkien polvien pitää näyttää yhteen suuntaan. Tarkoitan, että jos esimerkiksi oletamme ei kamae Ichimonji odotan polvi eteen ja taakse tekee kulman 130 astetta tai enemmän yli eteenpäin (ottaen jäädyttäminen edessä polvi). Jos kuitenkin, kuten monet tekevät takana polvi katseli kulma on alle 90 astetta olisi pakottaa pelin vaarallisesti ja rankaisee yhteisten nivelsiteitä ja lihaksia alueella pitäisi tehdä ylimääräistä vaivaa turvaamiseksi tai pitää polvi.
Kolmipiste
Myös jalat pitäisi etsiä suuntaan polvet, koska se on paljon tapana ottaa kamae, esimerkiksi, ja puhuimme siitä, ei kamae Ichimonji ja katsella edessä jalka, etsivät kulmassa 30 astetta tai lisää polven joko ulospäin tai sisäänpäin. Tämä tekee liikkeen on epävakaa ja voi aiheuttaa polven tai nilkan vammat tulevaisuudessa. Se myös estää sujuvuutta liikkeen ja siirtää energiaa yhdestä jalka toiselle hyökätessä tai defender.Estos kolme hyvin yleisiä virheitä käyttäen jalat osaksi kamae.
Toiseksi HIPS
Toiseksi aiomme keskustella lonkat. Nämä ovat keskeisiä, koska he asettuivat Hara, energian keskus ja tasapainottaa kehon. Jos lonkat eivät ole sopusoinnussa jalat osa energian liikkeen on kadonnut tai ei ole kanavoitua oikein. Vastaavasti, jos lantio on liian korkea voi aiheuttaa epätasapainoa. Muista, että vaikka liike hyväksytty tai toteutettu jalat, syntyy lantion. Jos yksi hip on korkeampi tai matalampi kuin muut näkyy myös epävakautta. Meidän täytyy myös ymmärtää, että tasapainon löytäminen on olennaista lonkka ja jalka kun potkimista Loukkaavasti tai puolustava. Johdonmukainen sijoittaminen lantion suhteessa jalat ja liike tekemään ovat välttämättömiä tehokkaan itsepuolustukseen.
Kolmanneksi Olkapää
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ovat hartiat, ne syntyvät Hyökkäykset ja puolustukset nyrkki tai käsivarteen. Olkapäiden tulisi olla sopusoinnussa lonkat ja jalat. Pienempi tai suurempi lapa epätasapainoa kehossa. Mies pitää päänsä ja olkapäät ovat kohdallaan, jos se on lähes varmasti pään. Paino voi jos ei ole kunnolla keskitetty epätasapainon asemamme. Oikean käsityksen taistelu riippuu pitkälti kaula mutta myös hartiat. Jos hartiat eivät ole oikein kohdistettu ei voi valjastaa tuottama energia huono lantion ja jalkojen iskuja soveltaa aseiden ja lohkot suorittaa tehoton. Siksi on tärkeää asemaa ja käyttöä hartiat tehokkaaseen itsepuolustukseen.
KAMA ja GOGYO
Me täällä tauko keskustelemaan kamae ja sen suhteesta gogyo (viisi elementtiä, viisi tapahtumaa jne. ....). Syy on yksinkertainen ennen tutkimusta tai analyysia tai strategista henkinen kamae mielestäni tarkastella gogyo tässä mielessä voi antaa meille niin paljon ideoita.
NO KAMAE Shiz
Vakaa asema, neutraali. Asema, joka siirtää kaikki muut. Energiaa maapallon. Tarkoituksena ei ole välittää mitään tunnetta juuri vastustaja.
NO Ichimonji KAMAE
Puolustuskannalla myös tapa tehdä hyökkääjä toimintamuodon kohteessa. Energia vedestä. Tästä asema käy hyvin vaikeaksi meille hyökätä kasvojen, kaulan tai rintakehän. Puhaltaa ohjataan jalkojen ja lantion. Jos joku hyökätä meille Jodan on alemman kätensä eteenpäin luoda reikä (suki).
Jumonji KAMAE NO
Aggressiivinen voimat tekijä näyttää sen todellinen tarkoitus. Tulienergian. Jälleen suojata rinnassa, kasvoissa ja kaulassa, mutta tällä kertaa emme anna missään paikassa, päinvastoin käytämme kamae vastata voimakkaasti.
Hira NO KAMAE Ichimonji
Asenne vastaanotto, ryhti harjoitella tosi ukemi. Tuulienergia. Tämä siirto on kriittinen, virtaus, ja oikein käyttää Tai Sabaki.
NO FUDOZA KAMAE
Istuminen tiukasti kantaa, tuntuu haavoittuvia mutta josta voit siirtää. Energiaa maapallon ja tuuli. Loput soturin kutsutaan joissakin Ryuha. Ajatuksena on aina olla valppaana Zanshin. Opimme myös siirtyä maahan.
NO KAMAE hich
Pakenevat taisteluja. Vakaus on vahvempi kuin hyökkääjä uskoo. Energiaa maapallon ja tuuli. Pakene tehoiskuilla hyökkäykset jaloissa, mutta myös petosta, tasapaino olemassa ja on vahvempi kuin miltä se näyttää.
NO KAMAE doko
Puolustuskannalla. Asema, joka tekee kysymys hyökkääjä aggressiota. Energiaa vesi ja tuli. Pelottelun kautta Raised Fist myös oikea kapasiteetti puolustus.
NO Kosei KAMAE
Hyökkäävä asento, joka tuntuu pois alueelta avoin hyökkäys. Energiaa tuulesta ja tulipalon. Se on selkeämpi tapa luoda reikää (suki).
NO Hoko KAMAE
Kanta vastaanotto. Controls väli hyökkääjä ja meitä. Energiaa tuulesta ja maan päällä. Silti vastustaa pettää. Me toimittaa ilmeisesti vaan hyökkäyksiltä.
HENKI GO Gyo
Maan asioiden parissa HAY.AGUA: PUOLUSTUS JA CONTRAATAQUE.FUEGO: ENNAKOINTI ATAQUE.VIENTO: ignore hyökkäys.

Kaikki mahdolliset tyhjät.

Brin Morgan sanoi hyvin kurssin Madridissa useita vuosia sitten. Chi sanoi että viittaavan tällaiseen keskusteluun, tietty kovuus ja kuivuus. Ilmaus "minulla on syytä" hyvin määritelty Chi. Vuonna Sui on lause "jos minulla on syy ..... mutta" oikein ilmaista tunnetta. Hi Ka tai lause olisi "! Olen oikeassa!" yleisvastuu meidän ajatuksemme. Vuonna lause Fu sanoisi jotain: "Olet oikeassa ..... riippuen näkökulmasta." Ku on siksi voitava toteuttaa kaikki virke (asennetta) edellä helposti.
Lopulta gokui (ydin) gogyo piilottaa tyhjyyttä (KU), kyky virrata yhdestä elementin toiselle, yhdestä asenne toiseen, yhdestä muodosta toiseen. Jatkuvassa muutoksessa, kehityksessä ja sopeutumista. Fukyo BAMP (henki muutoksen, jopa kymmenentuhatta muutokset yllättää).
KAMA ja Ryuho
On myös tärkeää huomata, että jokaisella koululla on oma käsityksensä kamae mukaan ideoitaan, tunteita tai perinteitä. Kaikki ne täyttävät edellä tai fyysisiä pisteitä mutta silti persoonallisuus. Yleensä joukko kamae kunkin koulun nimi Kurai Dori.
Shinden Fudo Ryu Jutsu DAKENTAI KAMAE NO Kata
Muista, että tämä koulu on kaksi isoa korttelin tai osia yhdellä niistä omistettu dakentaijutsu ei kamae yksinkertaisesti Shizen ei kamae käytetään vain viittaus asemaa. Oletamme kamae vuonna mielen ja kehon sopeutuu ilman ilmaista sitä fyysisesti. Toisessa suuria omistettu Jutaijutsu jos kamae, juuri tässä kuvatulla tavalla. Analysoi ryu waza selkeät viitteet sama kamae ja perinne on tärkeää ymmärtää oikein mitään koulua.
NO KAMAE SEIG
Vasemman käsivarren kyynärpää hieman koukussa, käsi auki tai kiinni oikean nyrkkinsä lähellä vartaloa vasemmalle rintaan, vasen jalka eteen.
SEIG Katata KAMAE NO
Kuten seigan mutta käsivarsi ojennettuna tai suoraan eteenpäin.
NO KAMAE Shiz
Luonnollinen asenne kädet ennen elin Obi, kädet auki tai kiinni.
Hira NO KAMAE Ichimonji
Avoimet kädet ojennettuina, kädet auki, jalat erillään yli korkeus hartioiden, selkä suorana ja polvet koukussa.
NO ZA KAMAE (FUDOZA)
Vasen jalka on taitettu istuimen alle ja taittoi oikean edessä jalka koskettaa reisiä izquierdo.HENKA: oikea jalka eteen ruumiin.
Koto ryu Jutsu Kopp KAMAE NO Kata
Tämä koulu on ominaista jabs ja kovaa. Käytä juji aruki ashi tai sabaki ja liikkua lyhyitä matkoja. Se käyttää samaa silmän ja oman näkökentän, ja erityisesti mitata oikean etäisyyden torjumiseksi.
SEIG HIDARI KAMAE NO
Vasen käsivarsi eteenpäin kyynärpää flexed, avoin käsi sormet yhteen, oikea kätensä vasemman Bicep suojata kasvosi se, vasen jalka eteen.
SEIG MIGI KAMAE NO
Sama kuin edellä, kääntää asentoon.
Hira NO KAMAE Ichimonji
Cross avosylin avoimet kädet ja sormet yhteen, oikea jalka lepää puolella vasen polvi. Oikea polvi kohti oikealla puolella.
NO Bobi KAMAE
Vasen käsi suoraan eteenpäin Fudo Ken, hänen oikealla nyrkillä oikea lonkka, vasen jalka oikean yli kulmassa 90 grados.HENKA: Jalat voidaan erottaa toisistaan.
NO Hoko KAMAE
Vasen jalka eteenpäin, käsivarret, kädet shako Ken Oak pää, jalat ovat hieman koukussa.
Kukishinden Ryu Jutsu DAKENTAI KAMAE NO Kata
Tässä koulussa käyttö panssarin (Yoroi), muuttaa kamae selvästi. Lisää painoa, enemmän vakautta. Hitaampi liikkeet käyttämällä lukuisia aseita jne. ... Tälle Ryu.
NO Hira KAMAE
Luonnollinen asenne, jalat erillään hartioiden leveydellä, kädet jopa Obi vuonna Shikan Ken.
Hira NO KAMAE Ichimonji
Jalat leviää ja taipunut, käsivarret ristissä ja kädet Shikan Ken kämmenet suunnattu eteenpäin.
Hich Katata KAMAE NO
Jalat yhdessä kantapäissä, oikea eteen, vasen taakse 135 astetta, polvet koukussa, oikea käsi eteenpäin Shikan Ken, vasen käsi hänen oikea rinta, myös Shikan Ken.
NO Kosei KAMAE
Vasen jalka eteen, oikea taakse, vasen käsivarsi taitettu suojata pää ja oikea käsi vasemmassa rinnassa, molemmat kätensä Shikan Ken.
NO KAMAE SEIG
Vasen jalka eteen, oikea taakse, vasen käsivarsi eteenpäin kyynärpää flexed oikean kätensä oikea lonkka, molemmat kädet Shikan Ken.
Togakure Ryu Ninpo Tai Jutsu KAMAE NO Kata
Tämä koulu, yksi kolmesta omistettu Ninpo Taijutsu, on hyvin tyypillistä kamae. Tällaisessa ilmoitusta liikkeen varkain ja salassapitoa täytäntöönpanon monien waza.
NO KAMAE doko
Vasen jalka eteen ja oikealle takaisin 45 astetta oikealle. Vasen käsivarsi eteenpäin kyynärpää flexed ja käsi jotain auki. Oikea käsivarsi koukussa kyynärpää 90 astetta ja pitoa korkeudella pään taivasta kohti.
NO HACHIMONJI KAMAE (tonnia NO KAMA)
Kuten doko ei kamae oikeassa yläkulmassa osoittaa eteenpäin ja kyynärpää on taivutettu 90 astetta.
NO Ichimonji KAMAE
Vasen jalka eteenpäin, heti takaisin. Vasen käsi edessä, kyynärpää hieman flexed, oikea käsi auki vasemmassa olkapäässä suojata kasvot.
Gyokko Ryu Jutsu KOSSHI KAMAE NO Kata
Tämä koulu, antmtesis Koto ryu, käyttää pitkiä matkoja, monta iskua, etenkin liikkein ja tarkoitus hyökätä pehmeitä kohtia.
NO Ichimonji KAMAE
Vasen käsi eteen ja kumartui oikeus ilman avoin käsi sormet yhdessä ylittää oikea olkapää, oikea käsi Boshi Ken on vasen kyynärpää, vasen jalka edessä. Takaisin jalka ei ole pitää kantapäät linjassa, melko avoin suuntaan takaisin jalkojen pitää vartalo lähes päineen tai face-to-uke.
Jumonji KAMAE NO
Ristisidoksiset käsivarret ranteisiin. Kädet Boshi Ken rinnassa ja hieman siitä erillään. Jalat rinnakkain ja erillään hartioiden leveydellä kanssa polvet.
NO KAMAE hich
Ylävartalon kuin Ichimonji ei kamae. Vasen jalka ainoana lepää puolella oikea polvi, joka on hieman koukussa. Vasen polvi johti edessä.
NO Shoshin KAMAE
Vasen käsivarsi eteenpäin käsi auki ja sormet yhteen, kämmenellä kohtisuorassa maahan, hänen oikea käsi Boshi Ken on oikea lonkka, oikea jalka takaisin kantaa ruumiin painoa.
HON KAMAE
Vasen käsivarsi eteenpäin käsi auki ja sormet yhdessä, kämmenet uke, oikea nyrkki vasemmassa rinnassa erillinen, vasen jalka eteen.
NO Hane KAMAE
Käsivarret ristissä edessä elin ranteet, kädet muoto sarvet indeksi ja pikkusormi osoittaa uke, vasen jalka eteen.
HUOMAUTUS: Älä käytä Hane ei kamae käytännössä, koska tunne ja tarkoitus on lähettää paholaisen uke.
On muitakin kouluja, mutta vielä ei tiedä kaikkia kamae ja miten käyttää, mutta helppo nähdä nämä tiedot perusteellisesti opiskelu Ryu. Olkaamme ymmärrämme, että tällaiset Takagi Yoshin Ryu on sovellettava sisätiloissa kamae kuin taistelun tapahtui heille. Asim on koulu, jossa sitä käytettiin kodachi laajasti niin, että on otettava huomioon, että pisteen ja käyttöä Daisho.
KAMAE STRATEGIA
Kuten olemme nähneet ruumiin tai fyysistä kamae mukana enemmän asioita, jotka ensi silmäyksellä oletetaan. Nyt voisimme puhua henkisestä kamae, joka tunnetaan myös taktisia tai strategisia. Kamae hyödyllinen lisäksi fyysistä liikettä ja soveltaminen waza ja Kata on konnotaatioita taktiikkaa. Käyttö kamae tai toisesta palvelee paitsi fyysisiä tarpeita vaan myös strategisten tarpeiden taistelussa. Kamae voidaan yllyttää hyökkäykseen pettää vihollinen, väärää, jne, jne. .... Tässäkin käsite Sanshin näkyviin, koska emme voineet opiskella kamae millä osoittaa, mitä se kätkee ja suhde molempien käsitteiden kanssa toiminnan vastustaja.
Kaksi plus YKSI
Mitä mitä osoittaa, uskomme, että ottamalla fyysinen sijainti vastustajalle välittää käsite tai idea. Yhteinen on, että Dojo, kun oletamme, että vastustaja hoko ei kamae usein ajatellut, että on "menossa ottamaan iskuja henkilökorttia". Tämä on, että näkökulmasta, se loogisesti olettaa fyysinen ryhti on monia aukkoja (suki), jossa he voivat hyökätä samalla asemansa voi tuntua teko jättämisestä tai luovuttamiseen. Kaukana kaikesta tästä, joka piilottaa kamae on ajatusta edistää vastustajan "hae" mukavasti, sitä helpompaa se tuntuu enemmän luottaa voit hyökätä. Jos jätämme aukkoja tai puutteita, jotka syntyvät luonnollisesti ilman vastustajia huomata, että meillä tietoisesti, jossa hän voi saada hänen tason pohdinta tai tilanteen analysointi yleensä laskee, helpompaa uskotaan, että tilanne vähemmän ajatella tai syy. Myös näennäinen asenne antautuminen että vihollinen tekee meistä heikompia ja luo mahdollinen uhri hänen "voima". Molemmat joka osoittaa, mitä se kätkee kamae tuottaa reaktion vastustajan reaktio että luomme ja siksi olemme niitä, jotka todella ohjaus taistelut ja tilanne vaikka hän omistaa sama tehdä. Taktiikka tai strategia on tärkeitä kaikille tositilanne ja elämän ja kuoleman kamppailu, jossa panokset eivät ole pisteitä, mitaleita, pokaaleja tai kunnianosoitusta mestari, se on paljon selvempää. Kamae opettaa meille Ho Tenho kyojutsu muotoja esittämällä vääriä todeksi ja päinvastoin. Nykyinen ja ennustettu vääriä aikomuksia, tunteita, tekoja ja reaktioita vastustajan luoden sana pettymys hänelle, että on väistämättä tuomittu tappioon.
KAMAE Kokoro
Vihdoinkin voimme puhua Kokoro myös lyhyesti kamae, tai kamae sydän tai henki. Se on korkein käsitys, mielestäni kamae ja monet eivät erottamaan aiheuttaa tai toisella. Jo edellisessä jaksossa gogyo käsitteitä voitaisiin soveltaa mitään Kata taisteluyksiköitä taktiikkaa, mutta en halunnut puhua asiasta tämän jakson hyvin ilmeisiä sovelluksia fyysinen torjumiseksi / taktisia. Olemme kaikki paljon syvällistä analyysia tai sovellus Kokoro kamae. Jos Soke Budo on eräänlainen henkilökohtaisen kasvun, yksilöllisten ja kollektiivisten kehitys lääkettä sielun että avaamme ovet hengessä rauhan ja onnen, meidän on ylitettävä kynnys pelkän fyysisen torjumiseksi (Tai Kamama - gi kamae) saada "jotain" syvä ja tosi. Tämä on, jos sanat monille, jotka voivat sanoa ne eivät ole riittäviä ja vain koulutus sydämestä sydämeen, henkilöstä, joilla Soke tai ystävillemme Budo ja elämä antaa meille tärkeitä henkilökohtaisia ​​ja siirrettävissä ymmärtää, että viime haavan kamae, tämä asenne elämään tekee Budo Bujinkan ainutlaatuinen ja ihana.

0 comentarios: